Restoran OAZA Joyful Kitchen DONIRA hranu te traži potrebite

wop blog fi8 Restoran OAZA Joyful Kitchen DONIRA hranu te traži potrebite
[vc_row][vc_column][vc_column_text]
wop blog fi8 Restoran OAZA Joyful Kitchen DONIRA hranu te traži potrebite

Restoran OAZA Joyful Kitchen u zadnjih tjedan dana donirao je više od 100 obroka dnevno napotrebitijim građanima Grada Zagreba. Kuhari restorana svim srcem pripremaju dnevne obroke, a osoblje restorana entuzijastično dostavlja obroke na više od 100 adresa.

Djelatnici restorana podijeljeni su u dva tima, kuhari (Sanja, Matej, Sandra, Thomas, i Mile) i dostavljači (Alen, Goran i Kristijan) su ekipa koja već tjedan dana entuzijastično priprema i dostavlja hranu brojnim zagrebačkim građanima kako bi im barem malo učinili ovu svakodnevicu veselijom. 

wop blog psy24 Restoran OAZA Joyful Kitchen DONIRA hranu te traži potrebite
wop blog psln Restoran OAZA Joyful Kitchen DONIRA hranu te traži potrebite

“Naše je srce puno. Iz dana u dan već tjedan dana pomažemo onima kojima je to napotrebitije. U ovoj situaciji koja je zbog potresa pogodila Grad Zagreb želja nam je barem toplim, zdravim i ukusnim obrocima razveseliti one koji su pogođeni ovom krizom. Nema nam veće sreće nego vidjeti osmijehe na licima kada im svaki dan dođemo s toplim obrokom. Naša misija je ispunjena”. – rekao je jedan od voditelja restorana Alen Crnčan. 


Obroci su kuhani, a priprema i dostava organizirana prema najvišim sigurnosnim i higijenskim standardima i usklađena s mjerama propisanim od Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

Restoran OAZA Joyful Kitchen, ponovimo za one kojima je promaklo, pokrenuo je Crowdfunding kampanju Zagreb Earthquake – Food for Life – OAZA Joyful Kitchen donira BESPLATNU hranu. Više o samoj kampanji možete saznati na linku: https://gogetfunding.com/foodforlife/ Svi koji su velikog srca mogu pomoći kako bi se ova akcija mogla produžiti.

wop blog ps o Restoran OAZA Joyful Kitchen DONIRA hranu te traži potrebite

Akcija se, dakle, nastavlja, sada nam je cilj doći do zaista onih potrebitih i olakšati život zagrepčanima koji su nemoćni u ovim teškim i odgovornim vremenima, posebice samcima koji nemaju nikog svog. Stoga, ovim putem pozivamo sve da prošire ovu akciju kako bismo što više pomogli potrebitima. – zaključio je Alen Crnčan.


Svima kojima je potrebna pomoć u vidu besplatnog obroka koji stiže na adresu, prijave mogu pronaći na: https://joyful-kitchen.com/doniramo-hranu/ – tu se trebaju prijaviti putem obrasca u okviru kojeg će ispuniti osnovne podatke i ukratko objasniti zašto im je pomoć potrebna, kako bi se znalo da obroci doista idu u prave ruke.

Restoran OAZA Joyful Kitchen pokrenut je od strane udruge O.A.ZA. (Održiva Alternativa Zajednici) kojoj je misija poticati i razvijati društveno korisne inicijative poput očuvanje okoliša, osobnog razvoja i društvenog poduzetništva. Tako i restoran prati sve vrijednosti koje udruga potiče – zdravi životni stil kroz zdravu i nutritivnu prehranu; sva ambalaža restorana je biorazgradiva; namirnice se proizvode bez štetnih procesa proizvodnje; koriste se cjelovite namirnice pri pripremi hrane; ne koriste palmino ulje, itd.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.