DONIRAMO HRANU

TRAŽIMO POTREBITE

DONIRAMO HRANU

TRAŽIMO POTREBITE

Restoran OAZA Joyful Kitchen donira i besplatno dostavlja hranu kako bi pomogao potrebitim građanima Grada Zagreba koji su se našli u teškoj situaciji zbog potresa.

Dijelimo bogati i nutritivni dnevni meni. Obroci su kuhani, a priprema i dostava organizirana prema najvišim sigurnosnim i higijenskim standardima i usklađena s mjerama propisanim od Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

Svima kojima je potrebna pomoć u vidu besplatnog obroka koji stiže na adresu trebaju se prijaviti putem obrasca Zagreb Earthquake – Food for Life – Prijave, u okviru kojeg će ispuniti osnovne podatke i ukratko objasniti zašto im je pomoć potrebna, kako bi se znalo da obroci doista idu u prave ruke.

Ako poznajete osobe koje se nalaze u zaista teškoj situaciji možete za njih ispuniti ili proslijediti ovu prijavu:

Restoran OAZA Joyful Kitchen pokrenuo je i Crowdfunding kampanju Zagreb Earthquake – Food for Life – OAZA Joyful Kitchen donira BESPLATNU hranu. Više o samoj kampanji možete saznati na linku: https://gogetfunding.com/foodforlife/ 

Za sve ostale građane dostavljamo hranu od ponedjeljka do subote od 10:30 do 16:00

Nedjeljom ne radimo.

Naručiti možete putem:

Mobitela: +385 97 660 2744 do 10:30 (cijena dostave je 5 kuna, a sav prihod od dostave ide za našu crowdfunding kampanju Food for Life).

Aplikacije:  Wolt Croatia

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.