Restoran OAZA Joyful Kitchen DONIRA hranu te traži potrebite

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Restoran OAZA Joyful Kitchen u zadnjih tjedan dana donirao je više od 100 obroka dnevno napotrebitijim građanima Grada Zagreba. Kuhari restorana svim srcem pripremaju dnevne obroke, a osoblje restorana entuzijastično dostavlja obroke na više od 100 adresa.

Djelatnici restorana podijeljeni su u dva tima, kuhari (Sanja, Matej, Sandra, Thomas, i Mile) i dostavljači (Alen, Goran i Kristijan) su ekipa koja već tjedan dana entuzijastično priprema i dostavlja hranu brojnim zagrebačkim građanima kako bi im barem malo učinili ovu svakodnevicu veselijom. 

“Naše je srce puno. Iz dana u dan već tjedan dana pomažemo onima kojima je to napotrebitije. U ovoj situaciji koja je zbog potresa pogodila Grad Zagreb želja nam je barem toplim, zdravim i ukusnim obrocima razveseliti one koji su pogođeni ovom krizom. Nema nam veće sreće nego vidjeti osmijehe na licima kada im svaki dan dođemo s toplim obrokom. Naša misija je ispunjena”. – rekao je jedan od voditelja restorana Alen Crnčan. 


Obroci su kuhani, a priprema i dostava organizirana prema najvišim sigurnosnim i higijenskim standardima i usklađena s mjerama propisanim od Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

Restoran OAZA Joyful Kitchen, ponovimo za one kojima je promaklo, pokrenuo je Crowdfunding kampanju Zagreb Earthquake – Food for Life – OAZA Joyful Kitchen donira BESPLATNU hranu. Više o samoj kampanji možete saznati na linku: https://gogetfunding.com/foodforlife/ Svi koji su velikog srca mogu pomoći kako bi se ova akcija mogla produžiti.

Akcija se, dakle, nastavlja, sada nam je cilj doći do zaista onih potrebitih i olakšati život zagrepčanima koji su nemoćni u ovim teškim i odgovornim vremenima, posebice samcima koji nemaju nikog svog. Stoga, ovim putem pozivamo sve da prošire ovu akciju kako bismo što više pomogli potrebitima. – zaključio je Alen Crnčan.


Svima kojima je potrebna pomoć u vidu besplatnog obroka koji stiže na adresu, prijave mogu pronaći na: https://joyful-kitchen.com/doniramo-hranu/ – tu se trebaju prijaviti putem obrasca u okviru kojeg će ispuniti osnovne podatke i ukratko objasniti zašto im je pomoć potrebna, kako bi se znalo da obroci doista idu u prave ruke.

Restoran OAZA Joyful Kitchen pokrenut je od strane udruge O.A.ZA. (Održiva Alternativa Zajednici) kojoj je misija poticati i razvijati društveno korisne inicijative poput očuvanje okoliša, osobnog razvoja i društvenog poduzetništva. Tako i restoran prati sve vrijednosti koje udruga potiče – zdravi životni stil kroz zdravu i nutritivnu prehranu; sva ambalaža restorana je biorazgradiva; namirnice se proizvode bez štetnih procesa proizvodnje; koriste se cjelovite namirnice pri pripremi hrane; ne koriste palmino ulje, itd.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

OAZA Joyful Kitchen