burger wrap

Pozdravite wrap burgere kao zamjenu za klasične burgere! Tortilja wrapovi postali su zdravija alternativa pecivima te se mogu puniti svim vrstama hrane koje inače možete pronaći u burgeru. Iako većina zdravstveno osviještenih među nama ima želju za dobrim starim burgerom, osmislili smo zdravo rješenje koje će vam omogućiti uživanje u klasičnoj brzoj hrani – bez grižnje savjesti.

Sve naše burger wrapove smo umjesto peciva omotali s tortilja wrapom od konopljinog brašna.

Sunny love burger u wrapu za zdravo tijelo i duh

Ljeto je tu, a tu i je i naš Sunny love burger u wrapu da nam ojača tijelo i ljetni duh. Glavni sastojak ovog burger wrapa je organski tempeh koji ima više kompletnih proteina nego tofu ili jaje. Ako se bavite nekim ekstremnim sportom, teškim radom ili treninzima, svaki trening će vas činiti jačim zahvaljujući energiji koju dobijete nakon što pojedete ovaj burger wrap.

burger wrap

Što još Sunny love čini neodoljivim?

Kako ljeti gubimo više vode iz tijela, tako je i potreba za vitaminima i mineralima veća, pa smo i na to mislili – dodali smo mu mrkvu, salatu, rajčice, tikvice i kukuruz, a okus zaokružili s dimljenom paprikom i Sunny umakom da nam nepce bude potpuno sretno. Umjesto klasične bijele soli, posolili smo ga crnom soli bogatom željezom. Kakva bogata kombinacija! 

Nemojte proći ovog ljeta bez naših burger wrapova, jer su do kraja srpnja svi sniženi na 32 kn! 

Brzo u Radićevu 9!

Ili naručite preko Wolt aplikacije (tijekom radnog vremena restorana).
OAZA Joyful Kitchen
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.