NAŠI PROJEKTI

U listopadu 2020. Društveno poduzeće PUTEM OAZAe d.o.o. za usluge pokrenuo je projekt Oaza Joyful Kitchen – jačanjem kapaciteta zaposlenika do jačeg društvenog poduzeća (UP.02.3.1.03).

Zahvaljujući ovom projektu koji financira Fond Europske Unije:

  1. Ojačat će se kapaciteti novog društvenog poduzeća “Putem OAZAe” d.o.o. kroz osposobljavanje zaposlenika u stručnim i poslovnim znanjima i vještinama o društvenom poduzetništvu i vođenju restorana (vegansko kuhanje, nutricionizam, financijsko upravljanje, komunikacija, vodstvo i sl.).
  2. Poduprijet će se poslovanje društvenog poduzetnika ciljanim zapošljavanjem i opremanjem prostora u svrhu edukacije i poslovnih aktivnosti te pomoći drugim društvenim poduzetnicima.
  3. Provodit će se obrazovanje na aktivnom širenju koncepta društvenog poduzetništva i njegovoj vidljivosti u društvu ciklusom info radionica za mlade i javnih događanja za relevantne dionike.

Provedbom projekta:

  • osposobit će se najmanje 4 zaposlenika za vođenje i upravljanje poslovanjem restorana
  • stvorit će se snažna baza za daljnje poduzetničko djelovanje korisnika projekta
  • više od 150 osoba bit će upoznato s konceptom društvenog poduzetništva u RH kroz radionice i događanja
  • kroz razne promotivne materijale bit će dostupne informacije koje će doprinijeti podizanju svijesti građana Unije o ulozi i ostvarenjima kohezijske politike i fondova, kao i rezultatima i učincima podrške Europske unije u konkretnom operativnom programu

Ukupna vrijednost projekta:  539.460,82 kn (85% sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – 458.541,70 kn, 15% sufinancira RH iz proračuna – 80.919,12 kn) 

Razdoblje provedbe projekta 5. listopada 2020. – 5. veljače 2022.

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Putem OAZA-e d.o.o. za usluge

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

wop wok56 Projekti
wop 33A3655 Projekti
joyful kitchen tim

PROJEKT: Food for Life

U ožujku 2020. godine pokrenuli smo kampanju Food for Life kako bi potaknuli zajednicu i sa zajedničkim snagama pomogli onima u potrebi koji su se zatekli u teškoj situaciji pogođenim potresom u Zagrebu. Nastavili smo s novom Food for Life kampanjom 29. prosinca 2020. zbog krize koja je uzrokovana novonastalim potresom u Petrinji, Glini i okolnim mjestima.

wop blog psln Projekti
WhatsApp Image 2020 05 13 at 2.57.51 PM 2 Projekti
wop blog fi07 Projekti
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.