OAZA Joyful Kitchen – NAŠA PONUDA

oaza joyful kitchen

OAZA Joyful Kitchen restoran je fast casual naravi. To znači da se opskrubljujemo kvalitetnim namirnicama, a u ponudi imamo nutritivno bogate, zdrave obroke. Sve sami proizvodimo, od peciva i popečaka, pa sve do umaka i zbog toga odudaramo od ostalih fast food restorana. Ne koristimo aditive, konzervanse, bojila, pojačivače okusa, i slično.
 
🍀💚🍃 Fokus naše kuhinje je na zdravoj, balansiranoj prehrani, koja je plant-based. Svakim svojim obrokom vi ulažete u očuvanje okoliša, edukaciju mladih i razvoj zajednice. Brinemo o očuvanju okoliša – koristimo kompostabilnu / reciklirajuću ambalažu.
 
Kreativnost i inovativnost koju koristimo pri izradi jela u Joyful Kitchenu razlog su zašto su naša jela tako fantastično ukusna, Svi naši obroci su svježe napravljeni s fuzijom različitih začina, te primjesom indijske kuhinje i ayurvedskog stila života.
 
Nudimo prihvatljive cijene obroka, maksimalne cijene obroka su 50 kn, a najniže možete naći i za 15 kn.
 
Najbolje da dođete sami (ili u društvu) ☺️ pa da se uvjerite sami. Vjerujte da ćete se stalno vraćati. ☺️ Mnogi naši korisnici su izvan Zagreba, pa čak i izvan Hrvatske, i svi govore kako bi rado da smo im bliže ili da bar radimo dostavu i izvan Zagreba.

U STALNOJ PONUDI IMAMO:

 • 🍽 Dnevne menie i variva – raznovrsni balansirani obroci u kojima spajamo hranjive sastojke s proteinskim i vitaminskim sastojcima.

Dnevni meni

Dnevni meni

varivo

Variva

 • 🍔 Burgere – Spicy lava burger, Green power burger, Sunny love burger.

burger

Green power burger

 • 🍔🌮 Wrap burgereSpicy lava burger wrap, Green power burger wrap, Sunny love burger wrap (osim klasičnih burgera napravljenih s pecivima u vlastitoj proizvodnji, radimo i burgere omotane u wrap tortilje s integralnim konopljinim brašnom).

wrap burgeri

Green power burger wrap

 • 🌮 Klasične wrapove – Royal falafel wrap, Joyful energy wrap i Oriental hummus wrap (omotani s toriljama od integralnog konopljinog brašna).

Oriental humus wrap

Oriental humus wrap

 • 🍜 Wok – Country Tofu wok i Kung Fu Nudle wok

wok

Country tofu wok

 • 🥪 Sendviče – Healthy Spelty sendvič
sendvič
 • 🍱 Falafel kuglice s umakom
falafel
 • 🥗 Salate – Strong&Fit salata i Energy salata

salate

Energy salata

 • French fries
french fries
 
 
 • 🥤 Smoothie – Maca balance smoothie, Protein power smoothie, Forest detox smoothie

smoothies

 • 🍹 Svježe sokove – Mango lassi, Immuno boost, Refreshing detox, 100% orange i Lemon lime

mango lasso Mango lassi

 • 🍰 Zdrave kolače – Forest fruit, Melty, Ladoo, savijače od jabuka te od višanja, muffini od lješnjaka, cheesecake, i ostale.

cheescake

Orange carob cheesecake

NARUDŽBE I DOSTAVA

dostava zagreb

🚚 Dostavljamo svježa, nutritivna i ukusna veganska jela na području grada Zagreba. Hranu pakiramo prema standardima koji zadovoljavaju higijenske i zdravstvene uvjete.

Ovdje možete pogledati CJENIK

Naručiti možete preko:

Wolt aplikacije

 

PRUŽAMO EDU DVORANU ZA DOGAĐANJA

najam dvorane zagreb

Restoran pruža dvoranu za događana – besplatne edukativne radionice za sve koji žele živjeti zdravijim načinom života (npr. o nutritivnoj prehrani). Pružamo dvoranu i drugim pravnim subjektima i pojedincima za razna događanja – predavanja, edukacije, seminare, sastanke i sl.

Više o najmu dvorane saznajte na linku:

https://bit.ly/najam_dvorane

USLUGA CATERINGA

catering zagreb

Za sve kojima je potrebna usluga cateringa OAZA Joyful Kitchen tim kreira ponudu u skladu sa svim vašim potrebama i očekivanjima.
Ako ste u potrazi za cateringom u našoj edukacijskoj dvorani ili na drugoj željenoj lokaciji, javite nam se i rado ćemo vam pripremiti personaliziranu ponudu.
Više o našoj usluzi cateringa možete saznati na linku: https://bit.ly/3hbavwB

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.