oaza joyful kitchen

OAZA Joyful Kitchen restoran je fast casual naravi. To znači da se opskrubljujemo kvalitetnim namirnicama, a u ponudi imamo nutritivno bogate, zdrave obroke. Sve sami proizvodimo, od peciva i popečaka, pa sve do umaka i zbog toga odudaramo od ostalih fast food restorana. Ne koristimo aditive, konzervanse, bojila, pojačivače okusa, i slično.
 
🍀💚🍃 Fokus naše kuhinje je na zdravoj, balansiranoj prehrani, koja je plant-based. Svakim svojim obrokom vi ulažete u očuvanje okoliša, edukaciju mladih i razvoj zajednice. Brinemo o očuvanju okoliša – koristimo kompostabilnu / reciklirajuću ambalažu.
 
Kreativnost i inovativnost koju koristimo pri izradi jela u Joyful Kitchenu razlog su zašto su naša jela tako fantastično ukusna, Svi naši obroci su svježe napravljeni s fuzijom različitih začina, te primjesom indijske kuhinje i ayurvedskog stila života.
 
Nudimo prihvatljive cijene obroka, maksimalne cijene obroka su 50 kn, a najniže možete naći i za 15 kn.
 
Najbolje da dođete sami (ili u društvu) ☺️ pa da se uvjerite sami. Vjerujte da ćete se stalno vraćati. ☺️ Mnogi naši korisnici su izvan Zagreba, pa čak i izvan Hrvatske, i svi govore kako bi rado da smo im bliže ili da bar radimo dostavu i izvan Zagreba.

U STALNOJ PONUDI IMAMO:

 • 🍽 Dnevne menie i variva – raznovrsni balansirani obroci u kojima spajamo hranjive sastojke s proteinskim i vitaminskim sastojcima.

Dnevni meni

Dnevni meni

varivo

Variva

 • 🍔 Burgere – Spicy lava burger, Green power burger, Sunny love burger.

burger

Green power burger

 • 🍔🌮 Wrap burgereSpicy lava burger wrap, Green power burger wrap, Sunny love burger wrap (osim klasičnih burgera napravljenih s pecivima u vlastitoj proizvodnji, radimo i burgere omotane u wrap tortilje s integralnim konopljinim brašnom).

wrap burgeri

Green power burger wrap

 • 🌮 Klasične wrapove – Royal falafel wrap, Joyful energy wrap i Oriental hummus wrap (omotani s toriljama od integralnog konopljinog brašna).

Oriental humus wrap

Oriental humus wrap

 • 🍜 Wok – Country Tofu wok i Kung Fu Nudle wok

wok

Country tofu wok

 • 🥪 Sendviče – Healthy Spelty sendvič
sendvič
 • 🍱 Falafel kuglice s umakom
falafel
 • 🥗 Salate – Strong&Fit salata i Energy salata

salate

Energy salata

 • French fries
french fries
 
 
 • 🥤 Smoothie – Maca balance smoothie, Protein power smoothie, Forest detox smoothie

smoothies

 • 🍹 Svježe sokove – Mango lassi, Immuno boost, Refreshing detox, 100% orange i Lemon lime

mango lasso Mango lassi

 • 🍰 Zdrave kolače – Forest fruit, Melty, Ladoo, savijače od jabuka te od višanja, muffini od lješnjaka, cheesecake, i ostale.

cheescake

Orange carob cheesecake

NARUDŽBE I DOSTAVA

wop blog psq24 OAZA Joyful Kitchen - NAŠA PONUDA

🚚 Dostavljamo svježa, nutritivna i ukusna veganska jela na području grada Zagreba. Hranu pakiramo prema standardima koji zadovoljavaju higijenske i zdravstvene uvjete.

Ovdje možete pogledati CJENIK

Naručiti možete preko: Wol, Bolt, Glovi i Pauza.hr aplikacije.

PRUŽAMO EDU DVORANU ZA DOGAĐANJA

najam dvorane zagreb

Ako Vam je potreban prostor za Vaš događaj, proslavu, seminar, radionicu ili slično, osiguravamo i dvoranu. Više informacija o dvorani saznajte klikom na OAZA JOYFUL PLACE.

USLUGA CATERINGA

veganski catering

Za sve kojima je potrebna usluga cateringa OAZA Joyful Kitchen tim kreira ponudu u skladu sa svim vašim potrebama i očekivanjima.
Više o našoj usluzi cateringa možete saznati na linku: https://joyful-kitchen.com/trebate-li-catering/https://bit.ly/3hbavwB
OAZA Joyful Kitchen
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.