O nama

U bogatoj ponudi našeg restorana OAZA Joyful Kitchen pronaći ćete ukusna i zdrava jela pripremljena s ljubavlju.

vegansko jelo
veganski burger
vege wrap
vege kolači

FOKUS NAŠE KUHINJE JE NA NUTRITIVNOJ I BALANSIRANOJ PREHRANI, KOJA JE UJEDNO I PLANT-BASED. KREATIVNOST I INOVATIVNOST KOJU KORISTIMO PRI IZRADI JELA U JOYFUL KITCHENU RAZLOG SU ZAŠTO SU NAŠA JELA TAKO FANTASTIČNO UKUSNA. SVI NAŠI OBROCI SU SVJEŽE NAPRAVLJENI S FUZIJOM RAZLIČITIH ZAČINA, TE PRIMJESOM AYURVEDSKOG STILA ŽIVOTA. 

NAJBOLJE DA DOĐETE SAMI (ILI U DRUŠTVU) I SAMI SE UVJERITE. VJERUJTE DA ĆETE SE STALNO VRAĆATI. MNOGI NAŠI GOSTI IZVAN ZAGREBA (ČAK I IZVAN HRVATSKE) GOVORE KAKO BI RADO DA SMO IM BLIŽE ILI DA BAR RADIMO DOSTAVU I IZVAN ZAGREBA

Sva peciva, kruh, umake i popečke proizvodimo sami, dok domaće sojine proizvode naručujemo iz eko certificirane Soyarnice. Ne koristimo aditive, konzervanse, bojila, pojačivače okusa, i slično.

vege kruh

DRUŠTVENO SMO ODGOVORNI

 Brinemo o očuvanju okoliša – koristimo kompostabilnu ambalažu.

Svakim svojim obrokom iz našeg restorana ulažete očuvanje okoliša, edukaciju mladih i razvoj zajednice.

Iza našeg restorana stoji Udruga OAZA i društveno poduzeće Putem OAZAe koji zajedno promoviraju:

  • društveno poduzetništvo
  • odgovornost prema zajednici
  • edukacije mladih

Pružamo usluge edukacijske dvorane OAZA Joyful Place

OSIM ŠTO PRUŽAMO NAJAM, U EDUKACIJSKOJ DVORANI OAZA JOYFUL PLACE ODRŽAVAMO BESPLATNE EDUKACIJE O ZDRAVOJ PREHRANI I ZDRAVOM ŽIVOTNOM STILU.
PREDNOST JE NAŠE EDUKACIJSKE DVORANE ŠTO IMA I MOGUĆNOS LIVE STREAMING –  AKO NE MOŽETE ODGODITI FIZIČKO PREDAVANJE, SEMINAR ILI RADIONICU, KOD NAS MOŽETE KOMBINIRATI ODRŽAVANJE DOGAĐAJA I OFFLINE I ONLINE KROZ NEKOLIKO KANALA ODJEDNOM (YOUTUBE, FACEBOOK,  INSTAGRAM).

Pružamo uslugu cateringa

catering zagreb

Pripremamo i dostavljamo hranu za događanja uz uslugu servisiranja i posluživanja.

NAŠI PROJEKTI

PROJEKT: Food for Life

U ožujku 2020. godine pokrenuli smo kampanju Food for Life kako bi potaknuli zajednicu i sa zajedničkim snagama pomogli onima u potrebi koji su se zatekli u teškoj situaciji pogođenim potresom u Zagrebu. Nastavili smo s novom Food for Life kampanjom 29. prosinca 2020. zbog krize koja je uzrokovana novonastalim potresom u Petrinji, Glini i okolnim mjestima.

PROJEKT: Oaza Joyful Kitchen – jačanjem kapaciteta zaposlenika do jačeg društvenog poduzeća

U listopadu 2020. Društveno poduzeće PUTEM OAZAe d.o.o. za usluge pokrenuo je projekt Oaza Joyful Kitchen – jačanjem kapaciteta zaposlenika do jačeg društvenog poduzeća (UP.02.3.1.03).

Zahvaljujući ovom projektu koji financira Fond Europske Unije:

  1. Ojačat će se kapaciteti novog društvenog poduzeća “Putem OAZAe” d.o.o. kroz osposobljavanje zaposlenika u stručnim i poslovnim znanjima i vještinama o društvenom poduzetništvu i vođenju restorana (vegansko kuhanje, nutricionizam, financijsko upravljanje, komunikacija, vodstvo i sl.).
  2. Poduprijet će se poslovanje društvenog poduzetnika ciljanim zapošljavanjem i opremanjem prostora u svrhu edukacije i poslovnih aktivnosti te pomoći drugim društvenim poduzetnicima.
  3. Provodit će se obrazovanje na aktivnom širenju koncepta društvenog poduzetništva i njegovoj vidljivosti u društvu ciklusom info radionica za mlade i javnih događanja za relevantne dionike.

Provedbom projekta:

  • osposobit će se najmanje 4 zaposlenika za vođenje i upravljanje poslovanjem restorana
  • stvorit će se snažna baza za daljnje poduzetničko djelovanje korisnika projekta
  • više od 150 osoba bit će upoznato s konceptom društvenog poduzetništva u RH kroz radionice i događanja
  • kroz razne promotivne materijale bit će dostupne informacije koje će doprinijeti podizanju svijesti građana Unije o ulozi i ostvarenjima kohezijske politike i fondova, kao i rezultatima i učincima podrške Europske unije u konkretnom operativnom programu

Ukupna vrijednost projekta:  539.460,82 kn (85% sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – 458.541,70 kn, 15% sufinancira RH iz proračuna – 80.919,12 kn) 

Razdoblje provedbe projekta 5. listopada 2020. – 5. veljače 2022.

 

Donatori projekta

eu fondovi
ucinskoviti ljudski potencijali