DNEVNA PONUDA

Misli na sebe

meni scaled Dnevna ponuda

DNEVNI MENI

9,03€

Inspirirani svjetskim kuhinjama i cjelovitom plant-based prehranom, u našoj #joyful kuhinji kuhamo ti obroke koji će te transportirati u djetinjstvo, poškakljati ti osjetila i razvuči ti osmijeh posred lica.

Od ponedjeljka do petka možeš uživati u šarenom ručku u velikoj ili manjoj porciji koji se sastoji od 4 svježe kuhana jela i salate. Osim menija, u dnevnoj ponudi možeš naći i toplo varivo koje se proteže i do subote.

Posjeti naše Facebook i Instagram stranice gdje svake subote objavljujemo detaljnu listu svih jela koja ćemo kuhati naredni tjedan.

varivodrfhz scaled Dnevna ponuda

VARIVO

5,18€

Ako voliš jela na žlicu – we got you covered! 😉

Dnevno varivo uvijek je bogato žitaricama i nutritivnim povrćem poput graška, batata, špinata, celera, čičoke, blitve i svega finog što ti padne na pamet.

Svrati na naše društvene mreže i pogledaj što se kuha ovaj tjedan.

salata scaled Dnevna ponuda

SALATA

3,05€

Uz Dnevni Meni svakog dana dolazi osvježavajuća šareno-nutritivna salata od lisnatog i ostalog svježeg povrća, često sa sjemenkama za izvor zdravih masnoća i vitalnih minerala koji pomažu u održanju zdravlja.

desertdfgh scaled Dnevna ponuda

DESERT

3,45€

Za sve sladokusce u dnevnoj ponudi uvijek imamo zdravi desert koji savršeno sjeda nakon finog ručka. Ovdje ćeš najčešće naći kolače kao što su Melty, Roza Doza i Ladoo; savijače od jabuka ili višanja te deserte u čaši poput Forest Fruit-a.

Ne kažu uzalud: šećer na kraju. 😉

Najbolje kombinirati uz:

SOK 4 Dnevna ponuda

JUST ORANGE V sadfsadShape Dnevna ponuda

raspberry maca scaled Dnevna ponuda

MACA BALANCE V sadfsadShape Dnevna ponuda

DNEVNA PONUDA

Misli na sebe

DNEVNI MENI ………… 9,03€

Vidi sastojke

VARIVO  ……………………  5,18€

Vidi sastojke

SALATA  ……………………  3,05€

Vidi sastojke

DESERT  …………………….  3,45€

Vidi sastojke